B
begonvil001
Guest
Dün eşimle ilgili sorunlarımız hakkında yazmıştım.
www.kadinlarkulubu.com
Buradaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bugün işten geldi, yemeğimizi yedik konuşmak istediğimi söyledim. Olur konuşalım dedi. Ben anlatmaya başladım işte bencil davrandım falan diye. Hiç beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım :KK43:
Aylardır yanan ateşe odun taşıyordun, şimdi mi aklına geldi bencil davrandığın dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü daha önce hiç...
Devamı...
Eşimle Yaşadığımız Sorunlar
Uzun zamandır takip ediyorum burayı artık işin içinden çıkılmaz bir hale geldiği için sizlerden fikir almak istedim. Biraz uzun yazı olabilir çünkü çok doldum. En ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışcam lütfen ona göre cevap verin. Tarafsız gözle fikirleri görmek istiyorum. 5 yıllık bir...Buradaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bugün işten geldi, yemeğimizi yedik konuşmak istediğimi söyledim. Olur konuşalım dedi. Ben anlatmaya başladım işte bencil davrandım falan diye. Hiç beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım :KK43:
Aylardır yanan ateşe odun taşıyordun, şimdi mi aklına geldi bencil davrandığın dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü daha önce hiç...
Devamı...