R
Rowena Ravenclaw
Guest
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım eş ailesine hisse karşılığı 55 bin tl vermiştik ama hisseleri bize devretmediler.
www.kadinlarkulubu.com
Eşime sakince “sen bu parayı hibe ettin sanırım geri gelmeyecek, aylar oldu seninkilerden ses yok, geri verecek adam bu vakte kadar verirdi” dedim. O da evet zaten maddi olarak stresliler ben de istemeyeyim dedim dedi.
Yani Kızlar anlayacağınız 55 bin Tl (şu anki hisse senedi değeriyle daha fazlası)...
Devamı...
Eş ailesindeki 55 bin TL
Arkadaşlar eşimin ailesi biraz sıkışmıştı, para bozacaktı, eşim de bana danışarak ben borsadan x ve y hisseleri almayı düşünüyorum onlarda zaten varmış, onlardan almış olayım, biz yatırım yapmış oluruz biz satınalırken onlar da satıştan para kaybetmemiş olur banka ücreti vs ödemeyiz dedi...Eşime sakince “sen bu parayı hibe ettin sanırım geri gelmeyecek, aylar oldu seninkilerden ses yok, geri verecek adam bu vakte kadar verirdi” dedim. O da evet zaten maddi olarak stresliler ben de istemeyeyim dedim dedi.
Yani Kızlar anlayacağınız 55 bin Tl (şu anki hisse senedi değeriyle daha fazlası)...
Devamı...