L
laytralaylom
Guest
Merhaba,
Eski konularımı paylaşayım önce:
www.kadinlarkulubu.com
www.kadinlarkulubu.com
İçimde çok büyük bir boşluk, değersizlik, bir daha mutlu olamayacakmışım hissi var. Geceleri uyuyamayıp sabahları uyanamıyorum ve işyerinde düşünmekten çalışamıyorum. Çalışamadıkça kendimi daha da kötü hissediyorum.
Yerimde duramıyorum, sürekli alıp başımı gitme isteğim var. Kimseyle dertlerimi...
Devamı...
Eski konularımı paylaşayım önce:
Boşanıyorum.
Güncelleme: Az önce avukatla görüştüğünü, çekişmeli olursa ne zaman biteceği konusunda bir garanti veremediği için anlaşmalıyı bekleyeceğini belirten bir mesaj attı. Ben zaten anlaşmalı taraftarıydım. Merhaba, 7 aylık evliyim, eşim geçen hafta evi terk etti, ben de kendime bir ev buldum ve...Beklenen gün geldi: boşanıyorum
Merhaba, Aralık ayında bir konu açmıştım: Boşanıyorum. Aslında daha sonra tekrar bir araya geldik ama yine başaramadık. Geçmiş konuyu okuyamayalar için özet: ailesi beni hiç istemedi ve eşim tavrını koyamadı. Ocak’tan beri evlerimiz ayrı. Yine iki...İçimde çok büyük bir boşluk, değersizlik, bir daha mutlu olamayacakmışım hissi var. Geceleri uyuyamayıp sabahları uyanamıyorum ve işyerinde düşünmekten çalışamıyorum. Çalışamadıkça kendimi daha da kötü hissediyorum.
Yerimde duramıyorum, sürekli alıp başımı gitme isteğim var. Kimseyle dertlerimi...
Devamı...