L
laytralaylom
Guest
Merhaba,
Aralık ayında bir konu açmıştım:
www.kadinlarkulubu.com
Aslında daha sonra tekrar bir araya geldik ama yine başaramadık. Geçmiş konuyu okuyamayalar için özet: ailesi beni hiç istemedi ve eşim tavrını koyamadı. Ocak’tan beri evlerimiz ayrı.
Yine iki ileri bir geri devam ederken, dün son bir gayretle adliyeye götürdüm ve dilekçeyi verdik. Bugün e-devlete baktığımda 20 haziran için duruşma verdiklerini gördüm. O kadar hızlı ilerledi ki sanki...
Devamı...
Aralık ayında bir konu açmıştım:
Boşanıyorum.
Güncelleme: Az önce avukatla görüştüğünü, çekişmeli olursa ne zaman biteceği konusunda bir garanti veremediği için anlaşmalıyı bekleyeceğini belirten bir mesaj attı. Ben zaten anlaşmalı taraftarıydım. Merhaba, 7 aylık evliyim, eşim geçen hafta evi terk etti, ben de kendime bir ev buldum ve...Aslında daha sonra tekrar bir araya geldik ama yine başaramadık. Geçmiş konuyu okuyamayalar için özet: ailesi beni hiç istemedi ve eşim tavrını koyamadı. Ocak’tan beri evlerimiz ayrı.
Yine iki ileri bir geri devam ederken, dün son bir gayretle adliyeye götürdüm ve dilekçeyi verdik. Bugün e-devlete baktığımda 20 haziran için duruşma verdiklerini gördüm. O kadar hızlı ilerledi ki sanki...
Devamı...