E
ekmekkadeyifii
Guest
Arkadaşlar selam, önceki konum
www.kadinlarkulubu.com
Bildiğiniz gibi ve görebileceğiniz gibi sonu iyi bitmemişti. Yaklaşık 1 hafta olacak ama ben bu durumu aşabilmiş değilim :KK43: yani işten kovulmakta değilim ama kendimi çok aşağılık hissediyorum. Zekamı falan sorgulamaya başladım ki çocukken üstün zeka teşhisi konulmuş bana. Zeka gerektiren şeyler yapıyorum ve hızlı da öğreniyorum aslında, dil kursundaki hocam (ki en zor dillerden biri) bana bende ileri...
Devamı...
İş derdi
Arkadaşlar günaydın. Uluslararası bir kuruluşta idari ve mali işler personeli olarak deneme süresindeyim. Şubatta başladım. Genel kurallara uymak konusunda hiçbir sorunum yok, hatta geçenlerde hastaneye gitmek için izin aldığımda beklediklerinden erken geldim ve koordinatörüm bile erken gelmeme...Bildiğiniz gibi ve görebileceğiniz gibi sonu iyi bitmemişti. Yaklaşık 1 hafta olacak ama ben bu durumu aşabilmiş değilim :KK43: yani işten kovulmakta değilim ama kendimi çok aşağılık hissediyorum. Zekamı falan sorgulamaya başladım ki çocukken üstün zeka teşhisi konulmuş bana. Zeka gerektiren şeyler yapıyorum ve hızlı da öğreniyorum aslında, dil kursundaki hocam (ki en zor dillerden biri) bana bende ileri...
Devamı...